Wie zijn wij?

Pieter is geboren in Friesland op een melkveebedrijf en daar is in zijn jonge jaren de liefde voor rundvee ontstaan.  Maar niet alleen het rundvee, ook alles wat daarbij komt kijken aan landbouwvoertuigen, machines en grondbewerkingen zijn een passie voor hem. Zowel het gebruik ervan maar ook zeker het technische stuk ervan. Hij is 16 als hij begint te werken voor een loonwerker en doet daar heel veel ervaring op. Ook in zijn jaren als graszodenkweker kan hij dat goed toepassen en leert hij weer nog meer over grondbewerkingen. Inmiddels is Pieter al een aantal jaren werkzaam bij een melkrobot fabrikant, waar hij zich van al zijn kanten kan laten zien en verder ontwikkeld. Al deze ervaringen komt nu weer heel goed van pas in ons eigen bedrijf.

Melissa is geboren in Eindhoven, een echte stadse dus, met veel liefde voor paarden en alles wat daarbij komt kijken. In haar pubertijd is ze verhuisd naar een naastgelegen dorp en daar is haar interesse voor de landbouw langzaamaan ontstaan. Ze heeft in diverse sectoren gewerkt, zoals de gehandicaptenzorg, de horeca, en natuurlijk tussen de paarden. Maar sinds dat Melissa en Pieter elkaar hebben leren kennen is de interesse voor de landbouwsector alleen maar groter geworden.

Inmiddels is ze naast moeder van 3 kleine kinderen, nog werkzaam in de veehouderij. Deels voor onze eigen zoogkoeien, maar ook werkt ze mee in de kraamstal van de varkenshouderij van Pieter zijn moeder en haar man.