Vleesverkoop

Wij verkopen zowel rund- als varkensvlees.

100% Black Angus vlees:
Ons Black Angus vlees is van exclusieve kwaliteit. Het bestaat voor 100% uit zuiver ras Black Angus vlees. Dat is bijzonder te noemen, aangezien het overgrote deel van black angus vlees dat bij de bekende groothandels of supermarkten of zelfs slagerijen verkocht wordt, maar voor 50% uit black angus vlees bestaat.

Onze dieren hebben meerdere jaren in een kudde buiten geleefd. De koeien worden op de natuurlijke manier gedekt door een stier die minimaal een half jaar bij ons blijft. De kalveren worden in de kudde geboren, en blijven ook minimaal een half jaar bij de moeders en krijgen zo de moedermelk die ze nodig hebben.

Varkensvlees:
Het varkensvlees dat wij verkopen, komt uit de stallen van Pieter zijn ouders. We hebben daar een mooi varken uitgezocht, dat ook wat langzamer gegroeid is dan de andere varkens. Dat verschil proef je terug.

In de toekomst zullen wij ook zelf varkens gaan houden, op een vergelijkbare manier zoals we de runderen houden, maar voorlopig richten wij ons eerst nog alleen op de runderen.

Bekijk onze assortiments- en prijslijst

Bestellen:
Voor meer info, en de samenstellingen van de pakketten kunt u contact opnemen met Melissa, via info@debreebroekerhoeve.nlof telefonisch via 06-29592325.