Hèt vleeswinkeltje van Rijsbergen

Openingstijden:

Donderdagmiddag van 13:00u tot 17:00u
Vrijdagochtend van 09:00u tot 13:00u
Zaterdagochtend van 09:00u tot 13:00u

Wij verkopen diepgevroren rund- en varkensvlees.

100% Black Angus vlees:
Ons Black Angus vlees is van exclusieve kwaliteit. Het bestaat voor 100% uit zuiver ras Black Angus vlees. Dat is bijzonder te noemen, aangezien het overgrote deel van black angus vlees dat bij de bekende groothandels of supermarkten of zelfs slagerijen verkocht wordt, maar voor 50% uit black angus vlees bestaat.

Onze dieren hebben meerdere jaren in een kudde buiten geleefd. De koeien worden op de natuurlijke manier gedekt door een stier die een aantal maanden in de kudde verblijft. De kalveren worden in de kudde geboren en blijven minimaal een half jaar bij de moeders. Zo krijgen ze de beste start en groeien ze met hun leeftijdsgenoten samen tussen de grote koeien in op.

Varkensvlees:

Het varkensvlees dat wij verkopen, komt uit de stallen van Pieter zijn ouders. We hebben daar een mooi varken uitgezocht, dat ook wat langzamer gegroeid is dan de andere varkens. Dat verschil proef je terug.

In de toekomst zullen wij ook zelf varkens gaan houden, op een vergelijkbare manier zoals we de runderen houden, maar voorlopig richten wij ons eerst nog alleen op de runderen.

Prijslijst:
Via onderstaande link kunt u de prijslijst bekijken:

Bestellen:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melissa, via info@debreebroekerhoeve.nl of telefonisch via 06-29592325.